De club

Over de club

Historiek

De geschiedenis van Drie Eycken

Drie Eycken Open Golf te Ranst opende op 5 juni 2012 plechtig haar deuren onder de naam ‘Open Golf Centrum’. Op de weg tussen Lier en Ranst op de locatie waar men vroeger de opnames deed voor “FC De Kampioenen”, begon ons verhaal.

De opzet was oorspronkelijk om een golf- en minigolfbaan op te zetten, maar in tussentijd is de club getransformeerd naar een mooie golf en padel accommodatie. De naamsverandering kon dan ook niet uitblijven en sinds 2022 gaat de club verder onder de naam Drie Eycken Open Golf en Padel centrum Ranst.

Zowel onze golfclub als padelvelden zijn vrij toegankelijk voor iedereen. De club bestaat uit een 9 holes golfbaan, driving range en een uitgebreide putting- en chippinggreen. Daarnaast hebben we 5 padelvelden en 1 kids padelveld (gratis te gebruiken).

Ook in Brasserie “Mijn gedacht” is iedereen van harte welkom!

SAZ Ranst-16
Galerij

Sfeerbeelden

Nieuwsgierig naar ons prachtige golfterrein? Neem hieronder alvast een kijkje.
Oefenaccommodatie

Golf oefenen

Naast onze gekende 9 holes course, hebben we nog uitgebreide oefenfaciliteiten om uw skills bij te schaven.

Met chipping en putting greens heeft u keuze genoeg om te oefenen.
De baan

Geschikt voor elke type golfer

De baan is perfect voor golfers die de sport nog beter onder de knie willen krijgen.

Met 9 holes, PAR 72 (2 ronden), is er ook voldoende uitdaging en variatie. Ideaal om uw skills te testen en u gewoonweg te amuseren tijdens het beoefenen van deze mooie sport. 

Ontdek onze 9 holes op de afbeeldingen.

Faciliteiten

Overige faciliteiten

Speel padel op een van onze verlichte padelvelden. Kom heerlijk dineren in onze brasserie.

Padel Ranst

In juli 2020 opende Padel centrum Ranst, onze padelclub gelegen binnen de accommodatie van Drie Eycken Open Golf, haar deuren.

De populaire sport kan hier op 5 verlichte velden (plus een kidsveldje) in openlucht beoefend worden door jong en oud. Zo kan u bijvoorbeeld uw golfclubs eens thuislaten en een intensiever spelletje padel komen spelen met uw vrienden, of gewoonweg de 2 sporten combineren tijdens een sportieve dag met de familie.

Kom meer te weten over Padel centrum Ranst via www.openpadel.be

Brasserie

Brasserie “Mijn Gedacht” ontvangt u voor en na het golfen in een authentiek gezellig kader.

De brasserie is ondergebracht in het oude Café van “ons pascalleke “ uit FC De Kampioenen. In ons clubhuis is het gezellig vertoeven aan de bar of aan één van de leuke tafeltjes. U kan hier heerlijk genieten van onze veelzijdige keuken, ideaal voor een zakenlunch of een uitgebreider diner.

Ook niet-leden zijn natuurlijk ten alle tijde welkom.