Leren golfen

Leer golfen in onze club

Leren golfen

Iedereen kan leren golfen!

Wilt u graag eens proeven van deze fantastische sport? Drie Eycken geeft u de optie om te leren golfen! Wij bieden verschillende pakketten aan die voldoen aan uw noden!

Start to golf

Jaarlijks organiseert Golf Vlaanderen een kennismakingsdag om zoveel mogelijk mensen te laten proeven van de mooie sport die golf is. Zo organiseren alle golfclubs op die dag een opendeurdag om nieuwe golfers te kunnen ontvangen. Dit is geheel gratis en open voor iedereen! Drie Eycken doet hier dan ook met enorm veel plezier aan mee en stelt haar accommodaties ter beschikking.

Volgende opendeurdag: 1 april 2024

Leren golfen

Testpaketten

Tijdens de lessen maakt u kennis met de golfsport. Alvorens u zich inschrijft en uw lidgeld betaalt in een golfclub, is het van groot belang dat u er zeker van bent dat u plezier beleeft aan deze sport. Dit kan u alleen maar te weten komen door effectief te spelen en de sport te beoefenen.

U leert tijdens de groepslessen de verschillende slagen van het golfspel: van lange slagen tot korte slagen, rond en op de green. Onze 5 lessen zijn zo ingedeeld dat alle basistechnieken aan bod komen. Verder krijgt u uiteraard ook een woordje uitleg over de golfregels en -etiquette. Gedurende deze periode kan u ook onbeperkt gebruik maken van onze oefenfaciliteiten.

Na de lessen hebben de begrippen driving range, swing, chippen, putten en green geen geheimen meer voor u.

Wij bieden zowel een individueel testpakket aan, als een groepspakket voor 2-4 personen.

Testpaketten

Testpakket individueel

 • Het golfterrein mag u enkel betreden samen met uw coach.
 • 5 privélessen van ½ uur door een gediplomeerde  golf coach naar keuze, verspreid over 6 weken vrij te kiezen volgens beschikbaarheid pro.
 • €199 – inclusief twee golfclubs: ijzer 8 en putter

Testpakket groep

 • 5 uur groepsles door een gediplomeerd  golf coach naar keuze met maximum 4 personen. Telkens één uur les verspreid over 6 weken vrij te kiezen volgens beschikbaarheid pro.
  • 2 personen: €349
  • 3 personen: €449
  • 4 personen: €499
 • U stelt zelf de groep samen en bent maximum met 4 en minimum met 2 personen.
Testpaketten

Wat moet u nog weten?

U bent gedurende deze periode tijdelijk lid van de club (geen federale kaart). 

Specifieke kleding is niet nodig. Een goede niet te zware schoen volstaat (bv. tennisschoen). In de golfsport wordt er wel gevraagd uw kledij te verzorgen. Gescheurde jeans, joggingbroeken en T-shirts zijn niet gewenst.

Een testpakket is 6 maanden geldig vanaf de datum van uitgifte. Vanaf de datum van uw eerste les dient u het pakket op te gebruiken binnen een periode van 6 weken.

U dient deze 5 lessen op te nemen bij dezelfde pro. U geeft elke les één van de scheurstrookjes af aan uw pro als betaling voor de les. Indien u geen strookje afgeeft heeft uw pro het recht om deze les aan te rekenen.

De lessen zijn enkel aan te kopen in de club. U kan de reservatie maken via mail info@opengolfcentrum.be of op het nummer 03/345 36 10. U kan ook zelf de les eenvoudig online boeken.

Het Drie Eycken Golfteam wenst u alvast veel plezier en succes met uw golflessen.

Leren golfen

Route 36

Route 36 is uw persoonlijke trajectbegeleiding om zo spelenderwijs handicap 36 te behalen. Dit traject vervangt het oude golfvaardigheidsbewijs systeem.

Via de immens populaire GV App en i-Golf, zal u uw vooruitgang kunnen volgen d.m.v. verschillende badges. Elke badge staat voor een bepaalde fase in het starttraject.

Zo leert u op een aangename en uitdagende manier de kneepjes van het vak.

Ontdek in het boekje van Golf Vlaanderen alles wat u moet weten over Route 36.