Lidmaatschap

Word lid van onze golfclub

Onze lidmaatschappen

Voltijds lidmaatschap

U bent een volwaardig golfer of wenst dit te worden. Daarnaast speelt u vaak op onze baan, wenst u prioritair te zijn aan greenfee spelers en deel te nemen aan de wedstrijden. Voor u is het voltijdse lidmaatschap ideaal!

Leden met een voltijds lidmaatschap kunnen te allen tijde gebruik maken van de baan, rekening houdend met de wedstrijdkalender of andere activiteiten.

Elk lid moet zijn investeringsbijdrage volstorten. Dit is eenmalig en niet recupereerbaar op het moment dat u de club zou verlaten. Deze bijdrage is op naam en ook geldig bij partnerclubs. Opgelet: Indien het lidgeld niet betaald is, vervalt de bijdrage.

Ook Spoco en verzekering voor ziekte zijn verplichte bijdrages.

Voeg een duo-lidmaatschap toe aan uw voltijds abonnement en speel ook op onze golfbaan in Ranst!

SAZ Cleydael-7
SAZ Cleydael-8

Betalen per maand

Het jaarlijks lidgeld kan desgewenst ook per maand betaald worden met domiciliëring, Dit is enkel geldig op een voltijds lidmaatschap. Voor meer informatie over het betalen per maand, kan u contact opnemen via secretariaat@drieeycken.be

Spelerscategorieën

Junior (tot en met 18 jaar): Junior leden vallen onder de verantwoordelijkheid van de jeugdverantwoordelijke. Deze beschikt over een budget om gratis jeugdtrainingen en lessen te organiseren. De spelers worden ingedeeld naargelang hun golfvaardigheid en leeftijd.

Young Adults (19 t.e.m. 27 jaar): Young Adults vallen onder de categorie van Young Golfers en kunnen met die wedstrijden meespelen.

Young Golfers (28 t.e.m. 37 jaar): Alle voltijdse leden van Drie Eycken en Cleydael tussen 19 en 37 jaar zijn Young Golfers. De Young Golfers zijn een gezellige bende die van april tot september elke donderdagavond de baan en het clubhuis inpalmen. Ze spelen een 9-holes wedstrijd en nadien blijven ze gezellig plakken op het terras, gevolgd door een prijsuitreiking om 22 uur (dankzij onze fantastische sponsors!)

Onze lidmaatschappen

Practice lidmaatschap

Net een testpakket achter de rug en zin om meer te komen oefenen? Dan is een practice lidmaatschap helemaal uw ding!

Een practice lidmaatschap is ook perfect voor golfers die lid zijn op een andere club, maar de ligging van onze club hen beter uitkomt om te oefenen. Ook golfers die graag op greenfee basis op andere banen spelen, maar wel in orde wensen te zijn door aansluiting bij de federatie, kunnen genieten van ons practice lidmaatschap.

Zo bent u voltijds lid van onze club en haar oefenaccommodaties. Deze kan u 7/7 en zoveel u wil gebruiken, maar u heeft geen toegang tot het golfterrein zelf. Indien u toch op de baan wenst te spelen, dan kan dat na het betalen van een greenfee. U valt als practice lid dus onder het greenfee regelement en kan genieten van een mooie korting van 25% op de greenfee. Bovendien krijgt u een aanvullende korting van 50% op de driving range.

SAZ Cleydael-9
SAZ Cleydael-12
Onze lidmaatschappen

Clubfree Golfer

Wil je graag lid worden voor slechts €165 per jaar? (lidmaatschap loopt dan tot 31/12/2024) Dat kan!

Het cliché dat golfsport duur is, ligt intussen al een aantal jaar achter ons. Onder meer door het clubfree golfer lidmaatschap kan u vandaag voor slechts €165 per jaar golfen op alle clubs in België, aangevuld met een federatiekaart waarmee u op alle golfclubs terecht kunt.

Vanaf september rekenen we voor de laatste 3 maanden 50 euro aan.

Bij ons krijg je echter nog meer als Clubfree Golfer! Naast een zeer democratisch lidmaatschap geniet u bij ons van heel wat bijkomende voordelen. We sommen ze graag even voor u op.

  • Gratis en onbeperkt (7/7) gebruik van de oefenfaciliteiten op Cleydael Open Golf, Drie Eycken Open Golf en Drie Eycken Edegem
  • Inschrijven voor alle open wedstrijden op onze drie clubs.
  • Inschrijven voor greenfeecup (Birdies 2t1 wedstrijden op verschillende golfbanen) en Open Golfclub trophy wedstrijden van Premium Benelux Golfclubs.

Alle golfbanen op onze 3 clubs zijn vrij toegankelijk mits betaling van een greenfee.

Lidmaatschap calculator

Bereken uw lidmaatschap bijdrage

Gebruik de calculator rechts om de kosten van uw lidmaatschap te berekenen. U kan op het einde de berekening herbeginnen.

Het volledige overzicht van de prijzen kan u hier bekijken.

Ook lid worden?

Vraag nu uw lidmaatschap aan!